Wimpers

Wimperextensions

Wimperextensions
One by one

Deze techniek is een behandeling waarbij er één extension op één natuurlijke wimperhaar wordt geplaatst. Zo kunnen de wimpers worden verlengd, extra krul en volume krijgen, op een manier die er toch nog natuurlijk uit ziet.

Voordelen One By One:

 • Natuurlijke uitstraling
 • Bestand tegen water/ vocht en hitte
 • Mascara en wimper krultang overbodig
 • Resultaat blijft 2 tot 3 weken mooi
Wimperextensions Volume

Wilt u nog vollere en dikkere wimpers dan is 2D-4D oftewel Volume misschien iets voor u!
Deze gespecialiseerde techniek houdt in dat er een handgemaakte waaiervorm met twee tot vier extensions op één natuurlijke wimperhaar geplaatst wordt. Deze wimperextensions die worden gebruikt voor de Volume methode, zijn extra dun en licht, waardoor het niet te zwaar wordt voor de wimperhaar. Een echte glamourlook met extreem veel volume.

 

Voordelen Volume:

 • Lange wimpers met extra volume
 • Ultradunne en zachte wimper extensions
 • Na 24 uur douchen, sporten of zwemmen!
 • Ideaal voor dames met weinig eigen wimperharen
Wimperlift/lashlift

Wimperlift, of ook wel Lashlift genoemd, is een behandeling om uw natuurlijke wimpers te liften en krullen. Een wimperlift zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers altijd mooi gekruld zijn, dikker en langer lijken. Geen wimperkruller of mascara meer nodig. Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte en natuurlijke look!

Het resultaat van de wimperlift behandeling is 6 tot 9 weken zichtbaar en duurt ca. 60 minuten!

 

Voordelen Wimperlift:

 • Creëert een mooie, open blik
 • Eigen wimpers zullen langer lijken door de intense lifting
 • Na de eerste 24 uur kunt u alles weer doen zoals voorheen met uw wimpers
 • Veilig voor de natuurlijke wimpers

Meest gestelde vragen

Zijn wimperextensions schadelijk?

De meest gestelde vraag over wimperextensions is of ze schadelijk zijn. Het antwoord is nee, maar het is wel belangrijk dat de wimperextensions op een professionele manier geplaatst worden en met de juiste materialen.

Kan wimperextensions bij iedereen worden gezet?

Doordat wimperextensions op de eigen wimpers worden gezet is het wel belangrijk dat u voldoende natuurlijke wimpers heeft. Bij heel weinig wimperhaartjes of droge en broze wimpers kunt u de extensions niet goed vastzetten. In dat geval zijn extensions geen goed idee. Tijdens de afspraak heb ik een goede kijk op wanneer wimperextensions wel of niet mogelijk zijn.

Zijn wimperextensions te combineren met make-up?
Wimperextenstions geven de ogen meteen een expressieve uitstraling. Wanneer u een subtiele, natuurlijke look wenst, is make-up niet eens nodig. Ze wekken van zichzelf al de illusie alsof u mascara draagt. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om extensions te combineren met make-up. U mag er mascara overheen aanbrengen, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden. LET OP: gebruik alleen mascara op waterbasis en nooit mascara op oliebasis of waterproof mascara, want deze kunnen de lijm oplossen waardoor ze minder lang blijven zitten. Er bestaat speciale mascara voor wimperextensions.
Hoelang gaan wimperextensions mee?
Ze gaan over het algemeen twee weken mee. Natuurlijke wimpers vallen normaal gesproken na 2 à 4 weken uit. Doordat de kunstwimpers aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze samen met de natuurlijke wimpers uit. Het is belangrijk om de extensions in de tussentijd goed te verzorgen, bijvoorbeeld met een speciale coating die ze beschermt tegen vuil, olie en stof. Ze zorgen er ook voor dat de extensions goed blijven hechten aan de natuurlijke wimpers. Het is een goed idee om na twee tot vier weken een refill-behandeling te nemen, zodat de wimperextensions er op elk moment mooi vol uitzien.
Zijn wimperextensions ook bestand tegen water?
U kunt gewoon douchen en zwemmen met professionele kunstwimpers. Ze kunnen ook gedragen worden tijdens het sporten of tijdens een strandvakantie, want ze zijn ook bestand tegen zon, zee en zweet. Zelfs af en toe naar de sauna is gewoon mogelijk. De waterproof lijm die wordt gebruikt is heel stevig.
Is een Wimperlift schadelijk?
Nee, een Wimperlift uitgevoerd door een wimper expert is niet schadelijk.
Kan elke soort wimper een Wimperlift behandeling ondergaan?

Ja! Een Wimperlift is in feite geschikt voor alle soorten wimpers. Het maakt dus niet uit of u korte, lange, steile en/of kroes wimpers hebt! Doordat er in de salon gebruik wordt gemaakt van silicone pads om de krul in de wimpers te maken is de Wimperlift niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers en worden ze geleidelijk gelift. Maakt u dus vooral geen zorgen, ook voor u kan het een geschikte oplossing zijn.

Wat zijn de voordelen van een Wimperlift?
 • Het resultaat is wel 6 tot 8 weken zichtbaar
 • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken om goed voor de dag te komen
 • Het voelt en ziet er natuurlijk uit
 • Uw ogen lijken ineens groter
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • De Wimperlift is bestendig tegen water, douchen, tranen, zweten, slapen en zwemmen
 • U staat iedere dag op met een frisse wakkere blik
 • Geen gedoe meer met een wimperkrultang
 • U heeft geen mascara meer nodig!
Hoe lang blijft een Wimperlift zitten?
Gemiddeld blijft een Wimperlift 6 tot 8 weken zitten. Dit is wel erg afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus van de wimpers. U verliest overigens iedere dag een aantal wimpers (3 tot 5 wimpers per oog om precies te zijn). Na een aantal weken zijn er dus een groot aantal gelifte wimpers uitgegroeid/gevallen en zijn hier nieuwe rechte wimpers voor terug gegroeid. Dan is het weer tijd om een moment voor uzelf te nemen en een Wimperlift uit te laten voeren
Wat is het verschil tussen een Wimperlift en Wimperextensions?

Bij een Wimperlift worden de natuurlijke wimpers gekruld. Bij Wimperextensions worden er neppe wimperhaartjes op de natuurlijke wimpers geplaatst. Bij een wimperlift kunt u na de behandeling ongeveer 6 tot 8 weken genieten van mooie gekrulde wimpers. Wimperextensions hebben wat intensiever onderhoud nodig. Iedere 2 tot 3 weken heb je namelijk een opvulbeurt nodig omdat er natuurlijk tussentijds haartjes uitvallen vanwege de natuurlijke groeicyclus van de wimpers. Wimperextensions zijn dus vergeleken met een Wimperlift duurder en vergen meer onderhoud.

Kan een Wimperlift laten uitvoeren tijdens mijn zwangerschap?

Uiteraard kan dat! een kanttekening daarbij is dat je een beter resultaat krijgt als je voorbij het eerste trimester een wimperlift behandeling neemt. Gelet op de hoeveelheid hormonen in het eerste trimester kan het zijn dat de wimperlift niet goed pakt. U hoeft zich verder geen zorgen te maken dat de producten bij de baby in uw buik terecht komen. Ook via de moedermelk komen de producten niet bij uw baby terecht.

Kunt u make-up blijven gebruiken na een wimperlift?

Ja! Let wel op dat u pas make-up mag gebruiken na 24 uur.

Hoe bereid ik me voor op de Wimperlift afspraak?

Zorg er voor dat uje geen oog make-up op heeft. Wanneer u mascara op heeft gehad kan het namelijk nog een laagje achterlaten waardoor het kan zijn dat de Wimperlift niet goed pakt. Daarnaast is het van belang dat u eventuele lenzen in een lenzendoosje weg kunt stoppen tijdens de behandeling.

Wat is de nazorg van een Wimperlift?
De nazorg is vrij eenvoudig. U mag de wimpers 24 uur niet nat maken. Maak ook geen gebruik van mascara. Sla een sauna, zonnebank of sportuurtje over. Verwijder oogmake-up met vetvrije, olievrije remover en ga niet over de aanhechting van de wimperextensions. Pas op met hitte en vuur dit kan de wimperextensions aantasten. Geniet van uw mooie frisse look!
HEEFT U LAST VAN EEN KOORTSLIP (HERPES SIMPLEX)?

Als er regelmatig een uitbraak voorkomt is het af te raden een lip pigmentatie uit te laten voeren. Er zit rond de lippen al littekenweefsel ten gevolge van eerdere wondjes. Op deze plaatsen zal het pigment moeilijker pakken, met als gevolg dat er een rafelige lip lijn ontstaat. Als de koortslip af en toe voorkomt (1 tot 2 maal per jaar) is een lipbehandeling geen probleem. U moet wel de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen (5 dagen voor de PMU behandeling Zovirax tabletten innemen of behandelen met Zovirax crème, + 1 week na behandelen met Zovirax crème).

BENT U ZWANGER OF GEEFT U BORSTVOEDING?

Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft kunt u geen permanente make-up laten zetten. Na drie maanden na het geven van de laatste voeding bent u weer van harte welkom.

Nazorg Wimperextensions & Wimperlift

Nazorg Wimperextensions

Om de wimperextensions lang mooi te houden en voortijdig uitvallen te voorkomen, staan hier de volgende nazorg tips:

 • De eerste 24 uur mogen de wimpers niet in contact komen met water en mag u geen gebruik maken van de zonnebank.
 • Was na de eerste 24 uur de wimpers dagelijks met een wimpershampoo. (Deze kunt u aanschaffen in mijn salon).
 • Gebruik de sauna met mate, de warmte vermindert de aanhechting van de lijm.
 • Wrijf niet door de ogen, dit verhoogt de kans dat de extensions loslaten.
 • Niet aan de wimpers trekken, ga er voorzichtiger mee om dan normaal.
 • Breng de wimperextensions in model met het meegegeven wimperborsteltje.
 • Kam de wimperextensions nooit direct na het douchen, pas als ze droog zijn.
 • Wrijf de ogen niet droog maar dep voorzichtig met een handdoek.
 • Als u mascara wilt gebruiken op de onder wimpers, gebruik dan alleen mascara op waterbasis.
 • Gebruik geen wimperkruller, hierdoor kunnen extensions afbreken/loslaten.
Nazorg Wimperlift/ Lash lift

Om de wimperlift behandeling lang mooi te houden, staan hier de volgende nazorg tips:

 • De eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden en mag u geen mascara gebruiken.
 • Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloedt het resultaat.
 • Probeer de eerste dag niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
 • Reinig de ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, dit doet u met het meegegeven borsteltje, zo behoud u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.
 • Geniet van uw stralende ogen.