Nagels

BIAB Nagels

Wat is het en wat doet het?

BIAB (staat voor Builder In A Bottle). Het is dikker dan Gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar u kunt het er toch van af weken als je de bovenste laag wat op vijlt. Daarom is het niet slecht voor uw eigen nagels.
Met BIAB krijgt u gezonde, stevige en lange nagels waarvan u niet bang hoeft te zijn dat ze snel scheuren. U hoeft er geen aparte base én primer bij te gebruiken, want deze zitten al in de gel. Bovendien bevat de gel voeding die de nagels versterkt, waardoor u na enige tijd merkt dat de natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Wat is het verschil tussen BIAB, Acryl en Gellak?

Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.
De Behandeling

Bij de BIAB nails zal er een manicure behandeling uitgevoerd worden. Hierbij worden de nagels en nagelriemen gevormd zoals u ze wilt en velletjes worden verwijderd zodat u er maximaal plezier van hebt. De BIAB heeft over het algemeen natuurlijke ‘nude’ kleuren. Wilt u toch een kleurtje? De BIAB kan ook gecombineerd worden met gellak eventueel. Biab nagels zijn er in verschillende kleuren, dus u kunt het zo fel of feestelijk maken als u zelf wilt. Maar naturel houden kan natuurlijk ook

De voordelen van BIAB nagels :

  • Zorgt voor versteviging van de nagels
  • Herstelt beschadigde nagels en egaliseert oneffenheden in de nagel
  • Heeft een sterke hechting
  • Zorgt voor slanke nagels
  • Blijft tot wel 4 weken zitten.